Lago Maggiore

Hotel

Bij een rondreis horen ook overnachtingen. Italië is een toeristisch vakantieland en zeker de Noord-Italiaanse meren zijn populair. Aan mogelijkheden qua overnachtingen is er dus helemaal geen gebrek. De beste manier om een plek te zoeken om te overnachten is door de mogelijkheden eens te bekijken. Op grotere internationale sites kan men selecteren uit duizenden accommodaties en voor elk budget is er wel een beschikbaar bed. Betreffende hotels kan men melden dat het mogelijk is om voor 30 euro per persoon te overnachten aan het meer, maar men kan ook opteren voor een iets luxueuzer stulpje en dan zijn prijzen van enkele honderden euro’s geen probleem. Budget en persoonlijke interesse bepalen uiteindelijk wat het precies zal worden.

Hotel aan het Lago Maggiore

Naast het budget is ook de ligging van het hotel belangrijk. Zo kan men opteren voor rust en iets verder van het meer een onderkomen zoeken. Gezinnen met kleine kinderen die verzot zijn op water proberen dan weer iets dichter bij het meer te verblijven en bovendien ook nog eens in de buurt van een mooi strand. Met andere woorden: de keuze ligt volledig bij jezelf en het reisgezelschap.

Wat ons betreft is de streek rond Verbania ideaal om enkele overnachtingen te boeken. De centrale ligging speelt en cruciale rol. Een hoop mooie bezienswaardigheden van het Maggioremeer liggen in de nabije omgeving. Men heeft bijvoorbeeld zicht op de prachtige Borromeïsche eilanden en ook de andere meren (Mergozzo en het Ortameer) liggen op minder dan 20 minuten rijden. Verbania is tevens de grootste stad aan het meer. Zeker niet de indrukwekkendste stad, maar de nabijheid van warenhuizen is altijd wel interessant.

Bekijk alle hotels op de kaart >>>

Boeken die vakantie

Geen tijd te verliezen. Boek een hotel aan het meer, begin af te tellen en voor je het weet aanschouw je de parels met eigen ogen.

Vergeet zeker niet om de overige informatie op deze site eens door te nemen. Een hoop bezienswaardigheden en handige tips komen aan bod. We willen zeker uw reis niet plannen, maar wel helpen bij het efficiënter organiseren van de trip. Op die manier haal je het beste uit de vakantie.

Bekijk zeker het aanbod van TUI.be / TUI.nl