Lago Maggiore

Kaart

Bij de zoektocht naar een passende bestemming werd Italië, het Maggioremeer, geselecteerd. Alvast een prachtige keuze. De regio heeft een hoop te bieden en net daarom kwam je op deze site terecht. Er vallen een hoop bezienswaardigheden te spotten. Na het doornemen van de informatie is de keuze definitief. Hoogtijd om het meer in detail te bekijken. Je wenst namelijk te weten hoe men de autoreis het beste kan plannen. Het meer ligt in het noorden van Italië en voor een deel in Zwitserland. Het beslaat een gigantisch oppervlak en net daarom kan het opzoeken van informatie alvorens te boeken je een hoop tijd besparen ter plaatse.

Kaart Lago Maggiore

Op deze site valt te lezen dat wijzelf aanraden om te vertoeven in de buurt van Verbania. Een hoop hoogtepunten kan men in de onmiddellijk omgeving aantreffen en zo hoeft men niet al te veel kilometers af te leggen tijdens de vakantie. Bij de zoektocht naar een verblijfplaats is het altijd interessant om eerst even te kijken waar de accommodatie precies is gelegen. Verblijven in Arona terwijl het Zwitserse deel van het meer je aanspreekt is dan bijvoorbeeld niet zo’n verstandige zet.

Neem de informatie op deze site eens door en voor je het weet verblijf je zelf ergens in de buurt van de magische Mottarone.